MITJA MARATÓ DE MENORCA

L’empresa Elitechip SL, El Club Menorca Atletisme, la Delegació a Menorca de la FAIB, la Conselleria d’Esports del Consell Insular de Menorca i l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, organitzen el X 10 km Illa de Menorca, y la XXI Mitja Marató “Illa de Menorca” i la Cursa Popular que se celebrarà el proper 21 de novembre de 2021.

VIII MITJA MARATÓ DE FORNELLS

L’organització corre a càrrec d’Elitechip SL, i organitzen la Mitja Marató de Fornells i 10 KM de Fornells, a celebrar el proper dia 17 d’abril de 2021.

Vine a córrer la Mitja Marató de Fornells… “¡Y lo que surja!”

Per això, et compartim l’oferta que ha preparat l’Hostal Jeni, a Es Mercadal, amb una ubicació excel·lent per viure la Mitja Marató de Fornells, i per aprofitar les estones lliures per descobrir l’illa de Menorca. Jeni Menorca Hostal Restaurante

A l’Hostal Jeni trobareu, a més de les fantàstiques instal·lacions, una molt bona cuina, i un entorn, el des Mercadal, que complementa qualsevol escapada transformant-la en un viatge d’aquells que recordes amb molta estima.

Aquestes són les opcions:

– Habitació Individual:

o Règim SA 27 euros

o Règim AD 37 euros

– Habitció Doble Promo

o Règim SA 27 euros

o Règim AD 34 euros

– Habitació Doble Estandar

o Règim SA 30,5 euros

o Règim AD 37,5 euros

– Habitació Doble Superior

o Règim SA 33 euros

o Règim AD 40 euros

– Pensa que a aquests preus s’ha de sumar l’impost turístic, no inclosa, de 0,55 euros per persona major de 16 anys i dia.

Hotel Restaurante Jeni – Es Mercadal – Menorca

Reserves exclusives para la Mitja Marató de Fornells a Info@elitechip.net

PATROCINADORS

ELITECHIP

Gestió d’esdeveniments esportius

EliteChip és una empresa jove especialitzada en l’organització i cronometratge de curses i tot tipus d’esdeveniments esportius. En molt poc temps ens hem convertit en l’empresa de referència del sector a les Illes Balears, oferint un servei integral de la gestió d’una competició sempre dins els més alts paràmetres de qualitat, seguretat i eficàcia. 

ELITECHIP SL

C/Velázquez, 8A

07760 – Ciutadella de Menorca