REGLAMENT 2017

Art. 1. Organització - El Club Menorca Atletisme Intersport, la Delegació a Menorca de la FAIB, la Conselleria d’ Esports del Consell Insular de Menorca, l’ Ajuntament de Ciutadella de Menorca, organitzen la XVI Cursa Popular"Illa de Menorca", a celebrar el pròxim dia 29-Octubre-2017 a les 10:00 hores.

Art. 2. Tipus de competició – La competició es durà a terme d’ acord amb la normativa de ruta de la federació Balear d’ Atletisme de les Illes Balears per la temporada 2016/2017

Art.3.- Recorregut - El recorregut es realitzarà pel centre de Ciutadella amb sortida a la plaça des Born y arribada al mateix lloc amb una distància de 4500 metros. Para les categories menors s’  habilitarà un recorregut especial adaptat a les diferents edats. A la meta hi haurà situada la zona de serveis (massatge, guarda roba,  etc.). El circuit estarà tancat al tràfic

Art. 4. Categories - Las categories de la XVI Cursa Popular Illa de Menorca son les següents:

- Masculí i femení

·        - Baby (any de naixement 2013, 2014, 2015, 2016)

·        - Iniciació (any de naixement 2011 y 2012)

·        - Benjamín (any de naixement 2009 y 2010)

·        - Aleví (any de naixement 2007 y 2008)

·        - Infantil (any de naixement 2005 y 2006)

·        - Cadet (any de naixement 2003 y 2004)

·        - Juvenil - Júnior (any de naixement 1997 a 2002)

·        - Sènior (any de naixement 1996 al 1978)

·        - Veterans (40 anys o més)

Art. 5. Classificacions – S ’ estableixen les classificacions per categories, que determinaran els guanyadors de cada categoria per ordre d’ arribada a meta.

Art. 6. Horari – La sortida es realitzarà a les 10:00 hores a la plaça del Born de Ciutadella, conjuntament amb la XVII Mitja Marató Illa de Menorca. Per a les categories menors, la sortida serà a las 12.00 h. Hi haurà una sortida especial per a les categories iniciació, benjamí i alevins i infantil.

Art. 7.- Entrega de dorsals – L’ entrega de dorsals se realitzarà el dia anterior a la prova a la tenda AB Esports situada al carrer Sant Antoni Mª Claret, 101, Ciutadellade Menorca de les 10:00 h a les 14:00 h.

Art. 8. Inscripcions – Les inscripcions, s’ han de realitzar abans del 27 d’ Octubre de 2017 a les 22:00 h, a la pàgina web www.elitechip.net. El preu d’ inscripció és de 5 euros (+1euro  lloguer de chip blanc) El pagament de la inscripció es realitzarà amb targeta de crèdit a través de la web.

Art. 9. Trofeus i obsequis – Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cada categoria. En retirar el dorsal els corredors rebran la bossa del corredor amb un obsequi de la organització. Tots aquells que finalitzin el recorregut rebran un obsequi commemoratiu.

Art. 10.- Seguretat - La seguretat de la prova estarà coberta per les autoritats competents del lloc (Policia Local, Protecció Civil), y per el servei de seguretat de la organització. La prova contarà amb metge de carrera y el servei de la Creu Roja.

Art. 11.- Control - El control de la Prova estarà a càrrec del comitè de jutges de la F.A.I.B, que seran els encarregats del control i classificacions. El control de resultats es realitzarà mitjançant el Sistema de ChampionChip.

Art. 12.- Drets de imatge - La organització podrà utilitzar imatges, vídeos y sons dels participants durant la prova, incloent moments previs i posteriors, des de la recollida de dorsals, entrega de premis i trasllat dels participants.

Art. 13.- Acceptació del reglament – El simple fet de realitzar la inscripció de la prova implica la total acceptació de la present normativa, com altres disposicions que per qualsevol causa pugui determinar l' organització. L' organització de la prova no es fa responsable de totes las situacions o actuacions que puguin sorgir fora de la seva competència o de les quals no sigui responsable directe.

Art. 14.- Reclamacions – Qualsevol reclamació ha d’ anar dirigida al jutge àrbitre de la prova per escrit, en els 30 minuts següents a la publicació dels resultats oficiales i acompanyats per un pagament de 100 euros per la seva acceptació. En el cas que la reclamació sigui aprovada es tornarà l’ import d’ aquesta reclamació.

 

 

 

 

© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados