REGLAMENT 2020

Art. 1. Organització - El Club Menorca Atletisme Intersport, la Delegació a Menorca de la FAIB, la Conselleria d’Esports del Consell Insular de Menorca, l’Ajuntament de Ciutadella de Menorca, organitzen la XIX Cursa Popular Illa de Menorca, a celebrar el pròxim dia 01-novembre de 2020 a les 09:30 hores.

Art. 2. Tipus de competició - La competició es durà a terme d’acord amb la normativa de ruta de la federació Balear d’Atletisme de les Illes Balears per la temporada 2019/2020

Art.3.- Recorregut - El recorregut es realitzarà pel centre de Ciutadella amb sortida a la plaça des Born i arribada al mateix lloc amb una distància de 4500 metros. Per a les categories menors s’habilitarà un recorregut especial adaptat a les diferents edats. A la meta hi haurà situada la zona de serveis (massatge, guarda roba, serveis, etc.). El circuit estarà tancat al tràfic

Art. 4. Categories - Las categories de la XIX Cursa Popular Illa de Menorca són les següents:

- Masculí i femení

·         Baby (any de naixement 2016, 2017, 2018, 2019)

·         Iniciació (any de naixement 2014 i 2015)

·         Benjamín (any de naixement 2012 i 2013)

·         Aleví (any de naixement 2010 i 2011)

·         Infantil (any de naixement 2008 i 2009)

·         Cadet (any de naixement 2006 i 2007)

·         Juvenil - Júnior (any de naixement 2002 a 2005)

·         Sènior (any de naixement 2001 al 1980)

·         Veterans (40 anys o més)

Art. 5. Classificacions - S’estableixen les classificacions per categories, que determinaran els guanyadors de cada categoria per ordre d’arribada a meta.

Art. 6. Horari - La sortida es realitzarà a las 09:30 H hores en la plaça del Born de Ciutadella, conjuntament amb la XX Mitja Marató Illa de Menorca. Per a les categories menors, la sortida serà a las 12.00 h aproximadament. Hi haurà una sortida especial per a les categories iniciació, benjamí i alevins i infantil.

Art. 7.- Entrega de dorsals - L’entrega de dorsals se realitzarà el dia anterior a la prova a la tenda AB Esports situada al carrer Sant Antoni Mª Claret, 101, Ciutadella de Menorca de les 10:00h a les 14:00 h.

Art. 8. Inscripcions - Les inscripcions, s’han de realitzar abans del 30-octubre de 2020 a las 22:00, a la pàgina web www.elitechip.net. El preu d’inscripció és de 5 euros (+2 euros pel xip blanc reutilitzable) El pagament de la inscripció es realitzarà amb targeta de crèdit a través de la web.

Art. 9. Trofeus i obsequis - Hi haurà trofeus per als tres primers classificats de cada categoria. En retirar el dorsal els corredors rebran la bossa del corredor amb un obsequi de la organització. Tots aquells que finalitzin el recorregut rebran un obsequi commemoratiu.

Art. 10.- Seguretat - La seguretat de la prova estarà coberta per les autoritats competents del lloc (Policia Local, Protecció Civil), i pel servei de seguretat de l’organització. La prova comptarà amb metge de carrera i el servei de la Creu Roja.

Art. 11.- Control - El control de la Prova estarà a càrrec del comitè de jutges de la F.A.I.B, que seran els encarregats del control i classificacions. El control de resultats es realitzarà mitjançant el Sistema de ChampionChip.

Art. 12.- Drets de imatge - L’organització podrà utilitzar imatges, vídeos i sons dels participants durant la prova, incloent moments previs i posteriors, des de la recollida de dorsals, entrega de premis i trasllat dels participants.

Art. 13.- Acceptació del reglament - El simple fet de realitzar la inscripció de la prova implica la total acceptació de la present normativa, com altres disposicions que per qualsevol causa pugui determinar l’organització. L’organització de la prova no es fa responsable de totes las situacions o actuacions que puguin sorgir fora de la seva competència o de les quals no sigui responsable directe.

Art.14.- Reclamacions - Qualsevol reclamació ha d’anar dirigida al jutge àrbitre de la prova per escrit, en els 30 minuts següents a la publicació dels resultats oficiales i acompanyats per un pagament de 100 euros per la seva acceptació. En el cas que la reclamació sigui aprovada es tornarà l’import d’aquesta reclamació.

 

 

 

 

© Elitechip, 2008-2020, Todos los derechos reservados