Si necessites viatjar entre illes per competir en alguna de les nostres proves, pots aconseguir un 15% de descompte aplicant aquest codi a la teva reserva. Hauràs de presentar la inscripció a les taquilles per poder treure la tarjeta d’embarc CODI: ELITE15

Reservi el seu cotxe de lloguer amb Autos Menorca i obtindrà un 10% de descompte en el preu de l’lloguer. Faci “clic” sobre el banner i els preus dels vehicles li apareixeran amb el descompte ja aplicat. Promoció vàlida per a participants i familiars inscrits en qualsevol dels esdeveniments de Elitechip de l’any.

Hostal Jeni

Oferta que ha preparat l’Hostal Jeni, a Es Mercadal, amb una ubicació excel·lent per viure la Mitja Marató de Fornells, i per aprofitar les estones lliures per descobrir l’illa de Menorca. Jeni Menorca Hostal Restaurante

A l’Hostal Jeni trobareu, a més de les fantàstiques instal·lacions, una molt bona cuina, i un entorn, el des Mercadal, que complementa qualsevol escapada transformant-la en un viatge d’aquells que recordes amb molta estima.

Aquestes són les opcions:

– Habitació Individual:

o Règim SA 27 euros

o Règim AD 37 euros

– Habitció Doble Promo

o Règim SA 27 euros

o Règim AD 34 euros

– Habitació Doble Estandar

o Règim SA 30,5 euros

o Règim AD 37,5 euros

– Habitació Doble Superior

o Règim SA 33 euros

o Règim AD 40 euros

– Pensa que a aquests preus s’ha de sumar l’impost turístic, no inclosa, de 0,55 euros per persona major de 16 anys i dia.

Hotel Restaurante Jeni – Es Mercadal – Menorca

Reserves exclusives para la Mitja Marató de Fornells a Info@elitechip.net