MITJA MARATÓ DE MENORCA

La empresa Elitechip SL, El Club Menorca Atletisme, la Delegación en Menorca de la FAIB, la Conselleria d’Esports del Consell Insular de Menorca, el Ajuntament de Ciutadella de Menorca, organizan el IX 10 km Illa de Menorca y la XX Mitja Marató “Illa de Menorca” y la Cursa Popular que se celebrará el próximo 1 de noviembre de 2020.

VIII MITJA MARATÓ DE FORNELLS

L’organització corre a càrrec d’Elitechip SL, i organitzen la Mitja Marató de Fornells i 10 KM de Fornells, a celebrar el proper dia 17 d’abril de 2021.

Vine a córrer la Mitja Marató de Fornells… “¡Y lo que surja!”

Per això, et compartim l’oferta que ha preparat l’Hostal Jeni, a Es Mercadal, amb una ubicació excel·lent per viure la Mitja Marató de Fornells, i per aprofitar les estones lliures per descobrir l’illa de Menorca. Jeni Menorca Hostal Restaurante

A l’Hostal Jeni trobareu, a més de les fantàstiques instal·lacions, una molt bona cuina, i un entorn, el des Mercadal, que complementa qualsevol escapada transformant-la en un viatge d’aquells que recordes amb molta estima.

Aquestes són les opcions:

– Habitació Individual:

o Règim SA 27 euros

o Règim AD 37 euros

– Habitció Doble Promo

o Règim SA 27 euros

o Règim AD 34 euros

– Habitació Doble Estandar

o Règim SA 30,5 euros

o Règim AD 37,5 euros

– Habitació Doble Superior

o Règim SA 33 euros

o Règim AD 40 euros

– Pensa que a aquests preus s’ha de sumar l’impost turístic, no inclosa, de 0,55 euros per persona major de 16 anys i dia.

Hotel Restaurante Jeni – Es Mercadal – Menorca

Reserves exclusives para la Mitja Marató de Fornells a Info@elitechip.net

PATROCINADORS

ELITECHIP

Gestió d’esdeveniments esportius

EliteChip és una empresa jove especialitzada en l’organització i cronometratge de curses i tot tipus d’esdeveniments esportius. En molt poc temps ens hem convertit en l’empresa de referència del sector a les Illes Balears, oferint un servei integral de la gestió d’una competició sempre dins els més alts paràmetres de qualitat, seguretat i eficàcia. 

ELITECHIP SL

C/Velázquez, 8A

07760 – Ciutadella de Menorca